drömmen om Norge

När jag stod på jobbet en kväll efter att ha gjort alla kvällssysslor så läste jag en semestertidning och kom över en massa bilder från utflyktsmål i Norge och kände: JAG MÅSTE DIT!!

TROLLSTIGEN/GEIRANGER

Först och främst så vill jag till Geiranger och Trollstigen som är ganska långt väster om Oslo, så en lång bit att köra. Men det hade varit sååå värt det! Ser ni hur otroligt vackert det ser ut?? Tänk att hyra en kanot och glida runt i den där miljön. Helt amazing!
 
 
 
 
 
 
LOFOTEN:

Ett annat ställe som är 5h närmare med bil är ju Lofoten som också är otroligt vackert. Tänk att vandra där och ta kaffepauser och se ut över den där utsikten, wow!

Det kostar en hel del att fara till Norge och det skulle säkert bli dyrare än en sol och bad resa i nåt tropiskt land. Men jag hade hellre lagt pengarna på att få utforska dessa magnifika platser! Hade jättegärna velat ta med Penny dit också men det kostar tydligen 2000 kr för pass och rabies-vaccination så det hade blivit dyrt. Fast om ingen har möjlighet att ta hand om henne om vi skulle fara så får det lov att bli lite dyrt.
RSS 2.0